MoosHerk in de Wereld – Missierama Vandaag  – 01 November 2021

Op 1 november schoven meer dan 150 dorpsgenoten aan bij een heerlijk ontbijtbuffet in het kader van een nieuw 1 november-project georganiseerd door Herkenaren en ten gunste van 7 projecten/ vzw’s die allen door mensen uit Sint-Lambrechts-Herk worden geleid, bestuurd of waarin ze participant zijn.  

In de namiddag stelden de betrokken Herkenaren hun project voor en kon men genieten van een drankje en van pannenkoeken, heerlijke soep of  lekker gebak. Voor hulp  kon de werkgroep rekenen op de vrijwillige inzet van de KSA-leidsters! Bijzonder knap!

 Muziekliefhebbers konden  het bespelen van een djembé oefenen  of zich wagen aan de “Jerusalema-dans”. Er was ook  een “tombola – altijd prijs”.

In de vroege namiddag werd hulde gebracht aan de gewezen missiecomité-leden. Ze werden letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. Hun inzet gedurende al die jaren verdient immers ontzettend veel respect en waardering! Er was grote tevredenheid  dat hun “levenswerk” op één of andere manier een vervolg kent.

De eerste editie van het nieuwe 1 november-evenement was zonder twijfel een geweldig succes. De dag werd afgesloten met een gevoel van voldoening en tevredenheid. Zonder meer  voor herhaling vatbaar. 

De voltallige werkgroep dankt de vele bezoekers en vrijwilligers voor hun belangstelling en steun.