1-November ontbijt

Na het mooie en succesvolle concert in de Kerk van Sint-Lambrechts-Herk organiseert MHIDW haar jaarlijkse 1 Novemberdag ten voordele van de 6 projecten in het oosten en zuiden van Herkenaren.

Naast het ontbijt van 8u00  tot 10u30 kan je er de ganse dag terecht voor allerlei lekkers, standjes van de verschillende projecten, tombola altijd prijs, djembé initiatie en kinderanimatie (van 14 tot 18 uur) die we dit jaar een extra boost willen geven.

Breng dus zeker jullie kinderen en/of kleinkinderen mee! Voor de kinderen voorzien wij onder meer knutselen, tekenen en schilderen onder begeleiding van de KSA-leiding en vertellingen door ervaren lezers en vertellers. Dus voor elk wat wils. 

Wij nodigen jullie van harte uit om langs te komen en te genieten van een lekker ontbijt, onze heerlijke pannenkoeken of ander lekkers, van de gezellige sfeer, van de leuke tombola, de leuke animatie, … .

Inschrijven voor het ontbijt kan via het inschrijvingsformulier of rechtstreeks via onze website (menubalk ‘inschrijvingen ontbijt’).

Tot dan